Mit:
Hol:          
Trend Optika Kecskemét, Kecskemét
7173-trend-optika-kecskemet-szep-kartya-elfogado-4.jpg 7a0e-trend-optika-kecskemet-szep-kartya-elfogado-1.jpg f68a-trend-optika-kecskemet-szep-kartya-elfogado-2.jpg d2f8-trend-optika-kecskemet-szep-kartya-elfogado-3.jpg 12d8-trend-optika-kecskemet-szep-kartya-elfogado-7.jpg
c645-trend-optika-kecskemet-szep-kartya-elfogado-5.jpg 166f-trend-optika-kecskemet-szep-kartya-elfogado-8.jpg ef90-trend-optika-kecskemet-szep-kartya-elfogado-6.jpg 6662-trend-optika-kecskemet-szep-kartya-elfogado-9.jpg
Kategória:Egészségmegőrzés Pontos cím:6000 Kecskemét, Kossuth tér 6-7.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Budapest–Közép-Duna-vidék
Email cím:kecskemet.trendoptika@gmail.com Telefonszám:+36 (76) 583 235
Weboldal:http://www.trendoptika.hu/hu/optikai-szakuzleteink/trend-optika-kecskemet

SZÉP Kártya elfogadóhely - Kecskemét - Trend Optika

A Trend Optika Csoport több, mint 20 év szakmai tapasztalattal várja Ügyfeleit optikai szalonjaiban. A Trend Optika Csoport 100%-ban magyar tulajdonú, folyamatosan bővülő optikus hálózat.

A prémium szolgáltatások, a kvalifikált szakemberek, az exkluzív környezet és a kimagasló színvonalat képviselő termékek mind-mind hozzájárultak, hogy ma már több olyan szakmai elismerés birtokába jutottunk, amit csak kevés optika mondhat el magáról.

Üzletünkben megtalálható a vezető világmárkák teljes szortimentje, de limitált szériás, egyedi darabok közül is válogathatnak vásárlóink.

A Trend Optika, alapító tagja az első magyar Optikus Zrt-nek, amely mára több mint hetvenegy taggal, üzlettel büszkélkedhet. Az ország legdinamikusabban fejlődő hálózatának tagjai olyan magasan képzett látszerészek, akik evidenciának tartják a minőségi termékek értékesítését. Küldetésük, hogy legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat biztosítják ügyfeleik számára.

A Trend Optika Csoport sikerének egyik apalvető záloga a szakmai elhivatottság és a magas színvonalon történő kiszolgálás, ami olykor stílustanácsadással párosul.

szolgáltatási színvonal felső fokát a gyakorlott és naprakész eladók, a szakképzett optometristák, kontaktlencse specialisták, gyermekszemész- és szemész szakorvosok garantálják. Optikai üzleteinkben egyénre szabott segítséget nyújtunk a megfelelő szemüvegkeret, vagy napszemüveg kiválasztásában.

Küldetésünk a megelőzés

A Trend Optika Csoport alapvető feladatának tartja a szemvizsgálatok jelentőségének ismertetését. Mindenkinek javasolt a megelőzés céllal végzett évenkénti szűrővizsgálat. Optikai szalonjainkban a legmodernebb csúcstechnológivál és szemész szakorvoskkal, képzett optometristákkal biztosítjuk a vizsgálatokat, szűréseket. A szűrővizsgálatok mellett cikkekkel, hasznos tartalmakkal, gyakori kérdések megválaszolásával is segítjük, hogy minél több információ jusson el a lakossághoz a szemvizsgálatok jelentőségéről, valamint a szemüvegek és lencsék közötti különbségekről.

Gyermekszemvizsgálatokra is hangsúlyt fektetünk, hiszen a kicsik még nem tudják jelezni, vagy pontosan megfogalmazni a problémát. A szülő felelőssége észrevenni, megelőzni a későbbi komolyabb bajokat. Optikáinkban már egész kisbaba kortól tudjuk vizsgálni a gyermekeket. Plusz Optix készülékkel végzett vizsgálat során nem kell a pupillát tágítani, az anya ölében vizsgálható a gyermek.

Felkészültünk a modern kor kihívásaira is. A kék fény és a rengeteg elektronikai eszköz használata miatt szintén fontos a prevenció. Ez a kérdés szinte mindenkit érint, így kollégáink felkészülten várják kérdéseket és segítenek kiválasztani a korának, szokásainak és munkájának megfelelő védő lencsét.

Trend Optika Kecskemét

A Trend Optika már Kecskeméten is várja kedves vásárlóit. Új üzletünk a Trend Optika eyeQuality a belváros szívében nyitotta meg kapuit.

Optikánkban a legkorszerűbb gépek állnak rendelkezésre, amik segítségével az általános látásvizsgálatokon felül diabetes retinopathia szűrést is végzünk. Ennek eredményeit a Semmelweis Egyetemmel közösen kiértékeljük.

Vevőink egyedi igényeit felmérve szakértői segítséget nyújtunk a szemüvegválasztásban.Optikánkban több száz keret modell közül választhatnak vásárlóink. Ezek között egyszerre van jelen a modern és az extravagáns stílus,  ugyanakkor a klasszikus, elegáns és a sportos palettából is rendkívül széles választékkal rendelkezünk.

Nagy hangsúlyt helyezünk a folyamatos fejlődésre mind a technikában, mind munkatársaink képzésében.

A kecskeméti Trend Optika SZÉP Kártya elfogadóhely.

 

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep