Mit:
Hol:          
Tókert Vendégház, Őriszentpéter
bc9a-tokert-vendeghaz-oriszentpeter-szep-kartya-elfogadohely-1.jpg 112a-tokert-vendeghaz-oriszentpeter-szep-kartya-elfogadohely-2.jpg 00a5-tokert-vendeghaz-oriszentpeter-szep-kartya-elfogadohely-8.jpg 448d-tokert-vendeghaz-oriszentpeter-szep-kartya-elfogadohely-9.jpg bf9e-tokert-vendeghaz-oriszentpeter-szep-kartya-elfogadohely-7.jpg
8572-tokert-vendeghaz-oriszentpeter-szep-kartya-elfogadohely-3.jpg 6adf-tokert-vendeghaz-oriszentpeter-szep-kartya-elfogadohely-4.jpg f6ad-tokert-vendeghaz-oriszentpeter-szep-kartya-elfogadohely-5.jpg 6baf-tokert-vendeghaz-oriszentpeter-szep-kartya-elfogadohely-10.jpg
Kategória:Vendégház Pontos cím:9941 Őriszentpéter, Baksa szer 13.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Nyugat-Dunántúl
Email cím:erzsebet.tokert@gmail.com Telefonszám:06/20-331-4719
Weboldal:http://www.tokert-vendeghaz.hu/

SZÉP Kártya elfogadóhely - Őriszentpéter - Tókert Vendégház

Vendégházunk az Őrség fővárosában, Őriszentpéteren várja a pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeket. A ház 24 férőhelyes, 10 szobánk van.

Az üdülőházhoz több mint 1 hektár bekerített parkosított terület tartozik. Próbáljuk úgy kialakítani a ház körüli környezetet, hogy elegendő tér maradjon, fák, bokrok, virágok vegyék körül, erősítve a terület természetes határvonalát, az erdőszélét. Minden vendég, ha igényli, találjon egy-két magányos zugot, ha csak csendre-nyugalomra vágyik. A madárcsicsergős környezet szívet melengető, segíti a feltöltődést, kívül hagyva a világ gondjait, a zavartalan pihenés érdekében. A vendégházba elsődlegesen nagyobb csoportok jelentkezését várjuk!

Ez egy nagy ház, 3 db apartmanunk és 2 db  külön bejáratú szobánk van. A ház nagysága miatt 2 ágyas elhelyezésre 14 fő a minimum létszám, 3 illetve 4 ágyas elhelyezés esetén 10 fő, maximum 27 fő.

A ház földszinti részén 4  db 2 ágyas szoba  és 1 db 4 ágyas szobánk van, 4 db fürdőszoba, 4 db hűtőszekrény, 1 db gáztűzhely, 1 db 2 lapos gáz,  1 db mikrohullámú sütő.

A ház emeleti lépcsős részén, a tetőtérben: 2 db 2 ágyas szoba franciaágyas és 1 db 4 ágyas szoba, 2 db 3 ágyas szoba,  2 fürdőszoba, 1 db gáztűzhely, 1 db mikrohullámú sütő, 2 db hűtőszekrény. Fedett terasz és erkély. Szalonnasütő hely adott, de grillezőt és egyéb eszközöket hozni kell.

Az ÉDEN díjas ŐRSÉG országunk egyik legszebb, varázslatos tájegysége, gyönyörű természeti, építészeti és kulturális értékekkel rendelkezik. Nyitott, vendégszerető, egymásra figyelő, egymást becsülő emberek élnek itt, nehezen, de békésen és biztonságban. Harmóniában ezzel a gyönyörűséges érintetlen természeti környezettel, ami hazánknak ezt a hármashatáros csücskét jellemzi. Az őslakos emberekkel való beszélgetés egy másfajta kikapcsolódást, valódi maradandó élményt kínál.

Családom és én 25 éve vagyunk elkötelezettjei a vendégfogadásnak, várjuk a már visszatérő „hazajáró” és leendő vendégeinket jó szóval, szívesen.

Az őriszentpéteri Tókert Vendégház SZÉP Kártya elfogadóhely.

Térképes kereső
terkepes-kereso-kep



Miért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep