Mit:
Hol:          
Szentgyörgyvölgy Vendégház, Szentgyörgyvölgy
3ab6-szentgyorgyvolgy-vendeghaz-szep-kartya-elfogadohely-9.jpg 1fc4-szentgyorgyvolgy-vendeghaz-szep-kartya-elfogadohely-1.jpg 24e4-szentgyorgyvolgy-vendeghaz-szep-kartya-elfogadohely-2.jpg bbbc-szentgyorgyvolgy-vendeghaz-szep-kartya-elfogadohely-3.jpg 24e4-szentgyorgyvolgy-vendeghaz-szep-kartya-elfogadohely-7.jpg
a8d0-szentgyorgyvolgy-vendeghaz-szep-kartya-elfogadohely-4.jpg 4dca-szentgyorgyvolgy-vendeghaz-szep-kartya-elfogadohely-5.jpg 224b-szentgyorgyvolgy-vendeghaz-szep-kartya-elfogadohely-8.jpg 4106-szentgyorgyvolgy-vendeghaz-szep-kartya-elfogadohely-6.jpg
Kategória:Vendégház Pontos cím:8975 Szentgyörgyvölgy, Kossuth Lajos út 34.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Nyugat-Dunántúl
Email cím:langjoco@freestart.hu Telefonszám:+36-30/9978-923
Weboldal:http://szvendeghaz.hu/

SZÉP Kártya elfogadóhely - Szentgyörgyvölgy - Szentgyörgyvölgy Vendégház

Igényesen felújított összkomfortos parasztház, amelyben 3 szoba található (két-két fő részére fekhellyel), valamint további két ágy is igénybe vehető, illetve a nappaliban van még egy kihúzható 2 személyes kanapé. Összesen 10 fő elhelyezése megoldható.

Minden szoba rendelkezik külön fürdőszobával, ezen kívül étkező, valamint egy amerikai konyha áll rendelkezésre. A konyha teljesen felvan szerelve (edények, tányérok, kávéfőző, mosogatógép, villanytűzhely stb.). A szobákban külön-külön TV-van, valamint az étkezőben is. Az ágyneműk, illetve a törülközők biztosítva vannak.

A házhoz tartozik egy nagy udvar gyümölcsössel, egy kemence, grillező rész illetve nyári pihenő rész.

Lehetőség van kerékpár bérlésre,valamint igény esetén házias ételek, valamint házi pálinka, tökmagolaj kóstolásra.

Háziállatokat díjmentesen fogad a vendégház. Dohányozni csak a kijelölt helyen, az épületen kívül lehet.

 

Programok, lehetőségek a környéken:

Az Őrséget meglátogatók egyik kedvelt célpontja Csótár Rezső fazekas mester műhelye, községünk egyik büszkesége. A számos szép munkájának megtekintése és vásárlása mellett, a korongozás rejtelmeibe is betekintést nyerhetünk.

Látnivalóként szolgál a két templom is, amelyek közül a református néhány méterre található a vendégháztól.

Barangolás, természetjárás erdőn, mezőn, jelzett turista útvonalakon.

A falút körbevevő nagy erdők gombászásra adnak lehetőséget, felejthetetlen emlékeket.

Ha pedig az ország minőségi boraiból szeretne egy borkóstolót, ez sem akadály, itt ez is megvalósítható. Szentgyörgyvölgyön belül egy igényes pincében, széleskörű tájékoztatást kaphatunk a borvidékek egyes borairól és ezek kóstolásából.

Kisvasút a Kerka-völgyében: A Lenti és Kistolmács között közlekedő, Magyarország leghosszabb kisvasútja festői tájakon szállítja utasait.

A legközelebbi város a 20 km-re található Lenti. A város büszkesége a Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark, mely 4 hektár zöld területen 5 szabadtéri és 3 fedett medencével várja a látogatókat. Vize Európa-szerte ismert. Kiválóan alkalmas degeneratív gerinc- és ízületi elváltozások és egyéb mozgásszervi betegségek kezelésére. A gyógyvíz hatását a Szent György energiapark pontjai egészítik ki, melyek segítségével hatékonyabban tudnak a vendégek feltöltődni, pihenni és gyógyulni. 2004 júliusában került felavatásra a termálfürdő 1340 m2 vízfelületű élménymedencéje. Az új medencében vadvízáram, masszázspadok, nyakzuhany és egy 74 m hosszú óriáscsúszda alkotják az élményelemeket. Külön érdekesség a medence körül kialakított mediterrán hangulatot idéző pálmakert élő pálmafákkal.

Szintén Lentibe található az igényesen kialakított Sárberki-tó, amely a horgászni vágyóknak nyújt lehetőséget.

 A térségben található még a  Vadása-tó, Borostyán-tó, melyek fürdőzésre, strandolásra, kiválóan alkalmasak. 

A szomszédos Szlovéniai is számos kikapcsolódási lehetőséget biztosít. Ennek egyik jeles képviselője Terme 3000 Moravske Toplice. Termálfürdő, wellness-egészség és sportközpont várja az oda látogatókat, tartalmas kikapcsolódási lehetőségekkel!

A Szentgyörgyvölgy Vendégház SZÉP Kártya elfogadóhely.

 

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep