Mit:
Hol:          
Relax Hotel Hévíznél, Cserszegtomaj-Héví­z
eda0-heviz-resort-and-spa-cserszegtomaj-szep-kartya-elfogadohely-1.jpg 2b08-heviz-resort-and-spa-cserszegtomaj-szep-kartya-elfogadohely-7.jpg 91e3-heviz-resort-and-spa-cserszegtomaj-szep-kartya-elfogadohely-8.jpg 8549-heviz-resort-and-spa-cserszegtomaj-szep-kartya-elfogadohely-4.jpg a2aa-heviz-resort-and-spa-cserszegtomaj-szep-kartya-elfogadohely-5.jpg
b1fc-heviz-resort-and-spa-cserszegtomaj-szep-kartya-elfogadohely-2.jpg efc7-heviz-resort-and-spa-cserszegtomaj-szep-kartya-elfogadohely-9.jpg e70c-heviz-resort-and-spa-cserszegtomaj-szep-kartya-elfogadohely-6.jpg 8c9a-heviz-resort-and-spa-cserszegtomaj-szep-kartya-elfogadohely-3.jpg
Kategória:Szálloda*** Pontos cím:8372 Cserszegtomaj-Héví­z, Sümegi út 35.
SZÉPkártyák: OTP,MKB, Földrajzi régió:Balaton
Email cím:info@relaxhotelheviznel.hu Telefonszám:+ 36-70/6366-482
Weboldal:https://relaxhotelheviznel.hu/

SZÉP Kártya elfogadóhely - Cserszegtomaj - Relax Hotel Hévíznél

Csendes, meghitt, családias üdülésre vágyik, és közben gyógyulni, feltöltődni is szeretne? Pihenjen nálunk kedvesével vagy családjával, és használja ki a méltán világhírű hévízi gyógyfürdő csodás hatásait is!

A cserszegtomaji Relax Hotel Hévíznél a természetes, melegvízű gyógyforrástól 2500 m-re várja Önt napfényes, nyugati panorámás, gyönyörűen parkosított 4700 m2-es csendes területen.

A 23 szobás szállodánk családias jellege meghitt otthonosságot, csendet és finom eleganciát ad testnek és léleknek!

A szálloda főépületében találja a recepciót és a szobákat, melyekhez tágas teraszok és erkélyek tartoznak.

Az étterem és a wellness központ egy külön épületben kapott helyet, a zajtól és nyüzsgéstől távol. Azok a központi épülettől egy csodálatos parkon keresztül közelíthetők meg.

A 12 standard szoba, a 7 superior szoba és a 4 db – 2 légterű - családi apartman mindegyike kényelmes és komfortos, valódi kikapcsolódást ígér. Felszereltségük pedig minden igényt kielégít: a fürdőszoba, toalett, televízió, hűtőszekrény, terasz vagy erkély mindenhol alapfelszerelés. Valamint minden szobában és apartmanban ingyenesen használható a vezeték nélküli internet.

Csak sétáljon át a kerten, és élvezze a szabadtéri medencét a nyár melegében, és e mellett egész évben a beltéri, fűtött medencét a külön épületben működő wellness központunkban! Pihenjen a jakuzzi meleg pezsgésében és használja a megújító, frissítő méregtelenítő finn szaunát. A wellness központ minden nap 9-19 óra között várja vendégeit.

Wellness központunk beltéri medencéje, 10 x 3,5 m és 29-30 fokos hőmérsékletével nem csak az úszni vágyóknak, hanem a játékos pancsolásoknak is teret biztosít.

A 10 személyes jakuzzi 36-38 fokos vizével egy kellemes, kényeztető pihenést, igazi testi kikapcsolódást garantál. Csak helyezkedjen el kényelmesen itt és adja át magát a csendes pihenésnek.

Szaunánk a méregtelenítéssel járul hozzá testének felfrissüléséhez és így ezzel együtt egészsége, egyensúlya megtartásához is.

Látogasson el hozzánk Cserszegtomajra nyaralni, gyógyulni, pihenni, és szálljon meg a Relax Hotelben, hogy kellemes és maradandó élményekkel gazdagíthassuk!

A cserszegtomaji Relax Hotel Hévíznél SZÉP Kártya elfogadóhely.

 

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep