Mit:
Hol:          
Kriston Intimtorna - Mészáros Szilvia, Budapest
2658-kriston-intimtorna-szep-kartya-elfogadohely-4.jpg 3564-kriston-intimtorna-szep-kartya-elfogadohely-7.jpg 9b1d-kriston-intimtorna-szep-kartya-elfogadohely-6.jpg dd0b-kriston-intimtorna-szep-kartya-elfogadohely-33.jpg 0fc8-kriston-intimtorna-szep-kartya-elfogadohely-11.jpg
3424-kriston-intimtorna-szep-kartya-elfogadohely-5.jpg 83a2-kriston-intimtorna-szep-kartya-elfogadohely-8.jpg a32a-kriston-intimtorna-szep-kartya-elfogadohely-2.jpg
Kategória:Egészségmegőrzés Pontos cím:1154 Budapest , Nádastó utca 49.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Budapest–Közép-Duna-vidék
Email cím:szilvia.intimtorna@gmail.com Telefonszám:06-20-337-5003
Weboldal:http://www.intimtorna-budapest.hu/

SZÉP Kártya elfogadóhely - Budapest - Kriston Intim Torna

A Kriston Intimtorna (KIT) egy speciális tréning nőknek, férfiaknak, gyermekeknek. A medence-alapi izmok megerősítésére szolgál. A 33 éves a Kriston Módszer elméleti és gyakorlati tudást biztosít, mely egyaránt alkalmazható megelőzésre, regenerálódásra és gyógyításra. Mint sokan gondolják, nem hüvelytornáról van csak szó hanem főként a következők megelőzésére, valamint regenerálódására ajánlom:

  • menstruációs zavarok
  • nőgyógyászati panaszok
  • aranyér problémák
  • hüvely- és végbél gyengeség
  • inkontinencia (vizeletmegtartási) problémák
  • szülés előtti izmok felkészülése/szülés utáni regenerálódás
  • fogamzásképesség növelése
  • szexuális kultúra fejlesztése
  • orgazmus képesség növelése
  • műtét utáni hólyag-, méh-, végbélsüllyedés regenerációja

Én sem elsőre fogadtam be...

Tudom, hogy a mai rohanó világban amikor túl sok az információ, az új trendi dolgok és a még több negatív áramlat, akkor nehéz ezek közül kiválasztani a számomra igazán hasznosat. Sokszor tesszük fel magunknak a kérdést: Mire is van szükségem? Mit tud adni nekem? Nem-e valami újabb felesleges dolog?

Ki vagyok én?
Mészáros Szilvia. Két gyermekes boldog és egészségtudatos családanya. Hivatalos Kriston Intim Torna® tréner és jóga oktató. Egy pozítív életérzéssel rendelkező nő.... a többit személyesen.
2006 óta hivatalos Kriston Intim Torna® trénerként tartok foglalkozásokat nőknek, férfiaknak, gyermekeknek. Fontosnak tartom, hogy a KIT módszert egyre többen megismerjék és alkalmazzák, ezzel elősegítve a ma már mindennaposnak mondható panaszok (vizelettartási, menstruációs, szülés közbeni/utáni, aranyér, fogamzásképesség, orgazmus képesség, nőgyógyászati műtétek, ....) megelőzését és egy teljesebb, egészséges élet elérését.

Mit jelent, hogy hivatalos intim torna oktató vagyok?
Elvégeztem a módszer kidolgozója (Kiston Andrea) által tartott tanfolyamot, majd tréner képzőt és minden évben részt veszek a továbbképzéseken. Az országban sokan hívják magukat Kriston Intim Torna trénernek, de kizárólag azok tarthatnak órát, akik rendelkeznek az engedéllyel. A hivatalos KIT trénerek listáját itt tekintheted meg: Kriston Andrea engedéllyel rendelkezo trénerei

Mindennapi életünkhöz hozzátartozik, hogy használjuk a gátizmainkat, csak többnyire nem tudatosan tesszük ezt.
Az altesti problémák nem most kezdődtek, de mostanra nyíltabban merünk beszélni róla! Mindig fontosnak tartottam az egészségemet!

Ez megnyilvánult a dohányzás leszokásában, mozgásban, táplálkozásban (ímmel-ámmal) stb. Mégis a prűdségem miatt az intim tornát húztam halasztottam míg végül... Ezekről és sok hasznos tudnivalóról is beszélek az intim torna tanfolyamon. Miután megtapasztaltam az intim torna pozitív hatását, úgy döntöttem, ezt továbbadom másoknak is. 2006 óta hivatalos KIT trénerként élvezettel tartom az Kriston Intim Torna órákat, és a tanfolyamaimon részt vett hálás emberekből táplálkozom! Ezen emberek visszajelzéseiről is hallhatsz a intim torna tanfolyamon! Bár nem interaktívak az intim torna órák, mégis vannak akik szívesen megosztják -van, hogy négyszemközt - tapasztalataikat, problémáikat. Ezen visszajelzésekből, sokat lehet tanulni, biztosan Te is halassz olyan történetet, ami Rád illik.
Igen, most már biztosan kiderült számodra, hogy elmélettel egybekötött gyakorlati intim torna foglalkozásokat tartok. Nők, férfiak és gyermekek egyaránt járnak a tanfolyamokra, külön alkalmak keretében, hiszen az intim torna gyakorlatok minden típusban különbözőek.


"A gátizom is izom. Tehát ha nem fejlesztjük is fejlődik, csak akkor visszafelé." (Kriston Andrea)

Ez elkerülhetetlen! Próbáld ki Te is a módszert a teljesebb élet eléréséhez!

A budapesti Kriston Intim Torna SZÉP Kártya elfogadóhely.

 

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep