Mit:
Hol:          
Korall Szalon Pécs, Pécs
c5d5-pecs-korall-szep-kartya-elfogadohely-masszazs-3.jpg 9649-pecs-korall-szep-kartya-elfogadohely-masszazs-9.jpg 7708-pecs-korall-szep-kartya-elfogadohely-masszazs-1.jpg 6d0f-pecs-korall-szep-kartya-elfogadohely-masszazs-4.jpg ca0e-pecs-korall-szep-kartya-elfogadohely-masszazs-6.jpg
b3d2-pecs-korall-szep-kartya-elfogadohely-masszazs-2.jpg 7fe5-pecs-korall-szep-kartya-elfogadohely-masszazs-7.jpg b19f-pecs-korall-szep-kartya-elfogadohely-masszazs-8.jpg a168-pecs-korall-szep-kartya-elfogadohely-masszazs-5.jpg
Kategória:Szabadidő Pontos cím:7633 Pécs, Páfrány utca 47.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Dél-Dunántúl
Email cím:kisfaludikinga@freemail.hu Telefonszám:06-30/414-2004
Weboldal:http://www.szomaterm-korall.hu

A pécsi Korall Szalon SZÉP Kártya elfogadóhely.

Stresszoldó masszázs
A kínai energiafilozófia szerint az emberi testben az életenergia az energiapályákon keresztül áramlik. A fejen lévő aktív pontok nyomó masszázsával harmonizálni lehet az energia áramlását, amely a belső szerveken is keresztül halad, ezáltal nyugtat és lazít. Mély fizikai és szellemi relaxációt biztosít, csökkenti a feszültséget, fájdalmat.
Fej 30 perc 3000,-
Egész test 50 perc 5000,-

 
Talp-masszázs
A szervek szegmentális beidegzései a reflexíven keresztül egymással kölcsönhatásban vannak, amelynek kivetülési területei megtalálhatók a kéz és a talp reflexzónáiban. Meghatározott technikával az adott zónákon keresztül a hozzájuk tartozó szervek állapotát pozitívan befolyásolni lehet.
30 perc 2800,-

Tibeti hangtál masszázs
A tibeti hangterápia egy ősi, lazító, relaxáló módszer, ami beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait, oldja a testi, lelki blokkokat. A 7 különböző fémből, kézzel készített tálak rezgései harmonizálják a testet, a lelket és a szellemet. A jobb és a bal agyfélteke összehangolására is alkalmas.
A hangmasszázs megfelelő rezgésszámú energiával látja el a testet, ezzel visszaállítva az egyensúlyt. Minden szervünknek megvan az egészséges rezgésre, amiben blokkok, feszültségek hatására megbomlik az egyensúly. Ez okozza a betegségeket. A hangtálak rezgései ezt állítják helyre szervezetünkben. Különleges rezgéseik a sejtekbe is behatolnak.
Az egyéni kezelés egy személyes beszélgetéssel kezdődik, amely során megbeszéljük, milyen területen van szükséged változásra. Ez lehet lelki, fizikai, vagy akár az is lehet, hogy csak egy kis kikapcsolódásra, feltöltődésre vágysz.
A beszélgetés célja, egyrészt, hogy ráhangolódj a kezelésre, kizökkenj a hétköznapi nyüzsgésből, másrészt, hogy tudatosítsd magadban, miért is van szükséged a kezelésre. Ha tudatos vagy, ha ezeket ki is mondod, a kezelés is sokkal hatékonyabb.
Ezután egy ágyra fekszel, betakarlak, és elkezdjük a kezelést. A hangtálakat elhelyezem, majd neked semmi más dolgod nem lesz, csak lazítani, relaxálni, befelé figyelni. Ez nem is lesz nehéz, a hangtálak rezgései percek alatt mély, meditatív állapotba visznek.
Amiben segítség lehet a hangtál kezelés (a teljesség igénye nélkül): alvászavarok, stressz, izomfeszültség, kimerültség, fásultság, érzelmi mélypont, koncentrációs problémák, emésztés szabályozása, légzés javítása, deréktáji fájdalmak enyhítése, alhasi görcsök oldása, lelki blokkok oldása, párkapcsolati problémák.
60 perc 6000,-

 
Nyirokmasszázs
Finom fogásokból álló masszázstechnika. Hatására megszűnik a mérgező anyagok pangása, csökken a nyiroködéma, erősödik az immunrendszer. Feszültségoldó és nyugtató hatása van.
50 perc 4000,-
100 perc 8000,-
Indiai nyirok maszázs sóval 60 perc 6000,-

Kismama masszázs
A masszázs az érintés varázsa, meyl áthatol a bőr felszínén, még az izmoknál és a csontoknál is mélyebbre jut, egészen lényünk legmélyéig ér el.
25 perc 2500,-
45 perc 4800,-

 
Lótuszvirág és bambusz bőrfiatalító masszázs
Kényeztesse magát az ázsiai olajok pozitív energiájával. A gyömbér, szantál és lótuszvirág inspiráló illata simogatja és ellazítja az érzékeket. Ápolja, rugalmassá és bársonyossá teszi a bőrt.
50 perc 6.000,-
100 perc 10.000,-


Speciális herbál masszázs
Kifejezetten a test izmainak felfrissítésére, fájdalomcsillapítására ható módszer. A gyógynövényekből a test felszívja a gyógyhatású növénymolekulákat. Az izületek kimozgatása növeli a teljesítményt, enyhíti a panaszokat.
25 perc 2500,-
45 perc 5000,-

 
Indiai masszázs
Teljes testet kezelõ gyakorlatsor. Szelíd és természetes módszer, mellyel egyszerre kezeljük a testet és gyógyítjuk a lelket. Olyan, mint egy könnyû tengeri fuvallat, testileg, lelkileg, szellemileg újjászületik tőle mindenki.
60 perc 6000,-

Aromaolajos masszázs
Az utóbbi évtizedben egyike lett azoknak az alternatív masszázsoknak, amelynek népszerűsége fokozódik a relaxációt elősegítő és stresszoldó hatásainak köszönhetően. Próbálja ki a levendulás, Oliva-olajos, narancs-fahéjas, borsmentás, citromfüves, csokoládés, stb. masszázsokat.
20 perc 3000,-
40 perc 6000,-

 
Orosz-Tibeti mézes masszázs
Rengeteg jótékony hatása van, számos betegségre alkalmazható. Termelői vegyesmézzel felkenem a hátat, majd kézi vákuummasszázzsal felemelem a bőrt, így a salakanyagok kiszippantódnak a bőr rétegeiből. Méregtelenítő, salaktalanító, energia helyreállító, feszesítő, fiatalító hatása van.
20 perc 3000,-
50 perc 6000,-

Só-masszázs
Holt-tengeri vagy himalájai sóval átdörzsölöm a testet. A kezelés a felső elhalt hámréteget eltávolítja, így a pólusok megnyílnak, bőrünk oxigénfelvevő képessége megnő. Radírozás után a gyógynövényes olajos masszázs révén üdítő, friss, nyugtató hatással bír testünkre, lelkünkre.
20 perc háton 3000,-
60 perc 6000,-

 
Kleopátra masszázs
Egyiptom királynője imádta ezt a masszázst, a testen olyan, mint a kígyók tánca. Nagyon élvezetes kényeztető masszázs csak nőknek.
60 perc 6000,-
100 perc 10.000,-

Csakramasszázs
Az ősi indiai filozófia szerint testünk 7 fő energiaközpontból áll, amelyek a kozmikus energiák befogadására és szétszórására szolgálnak, ezeket csakráknak nevezzük (jelentése: kerék, korong). A csakrák a gerincoszlop mentén helyezkednek el, az óramutató járásával megegyező irányba forognak amikor a környezetből energiát vesznek fel, és ellenkező irányba, ha energiát adnak le (akárcsak az örvénylő víz). A csakrák által termelt energiából épül fel az emberi test körül sugárzó energiamező, az aura.

Míg lelki szinten minden egyes csakrához meghatározott érzelmek tartoznak, fizikai szinten az endokrin rendszerrel esnek egybe, mindegyik csakra egy-egy belső elválasztású mirigy energiaellátásáért felel. Ha a csakrák egyensúlyba vannak az energiaáramlás zavartalan, ez a testi-lelki harmónia állapota. Azonban, ha valamelyik csakra energiaszintje huzamosabb időre lecsökken felbomlik az egyensúly és sérülés keletkezik az aurában. Az alulműködő csakrák fizikai síkon különböző panaszok, betegségek, lelki síkon pedig érzelmi blokkok (stressz, szorongás, félelem, depresszió), kialakulásához vezethetnek.

A szervekhez hasonlóan a csakráknak is megtalálhatók a kivezetései a talp belső felületén. A csakramasszázs során a masszőr ezeket a kivezetéseket stimulálja, újra egyensúlyba hozva a csakrák működését, ami beindítja az energia akadálytalan áramlását. A kezelés során a páciens meditációs (alfa) állapotba kerül, amely tisztítja a tudatot és nyugtatólag hat. A kezelés végére teljes testi- és lelki feltöltődöttséget érez, a mindennapi stresszt és zaklatottságot nyugalommá és higgadtsággá alakítjuk át. A csakramasszázs energetizálja a testet és megszünteti az erőtlenség, fáradtság érzését, feloldja az érzelmi blokkokat, szorongások, félelmek és szexuális problémák megszűntetésére kiválóan alkalmas.

40 perc 6000,- Ft
80 perc 10000,- Ft

 
Nyugdíjas kedvezmény:
5 alkalmas bérlet vásárlása esetén, a kondicionáló masszázsból hatalmas kedvezmény. 20  perc 900Ft. Csak nyugdíjasoknak! Lepedőt hozzanak magukkal!

Tanárok, óvónők, diákok, egészségügyi dolgozók kedvezménye:
5 alkalmas bérlet vásárlása esetén 20 perc csak 1000 Ft!
Lepedőt hozzanak magukkal!

 
Svéd masszázs
Az egyén egy teljes, meg nem osztható szervezet, amelyben minden összeköttetésben és kapcsolatban áll egymással. Fő cél, a működési rendellenességek által okozott panaszok megszűntetése.
25 perc 2500,-
45 perc 4800,-

Kókuszolajos masszázs
A kókuszolaj az egyik legértékesebb olaj, mély tápláló hatással bír, így lágy, puha és selymes erezést ad a bőrnek. Lágy masszázzsal ötvözve a bőr újjászületik és napokig hidratált lesz. A masszázs során a bőr mélyebb rétegeit is elérjük, melybe kellemesen beszívódik a kókuszolaj, így még hatékonyabb a bőrápolás
120 perc 12000,-
60 perc 6000,-

 
A pécsi Korall Szalon SZÉP Kártya elfogadóhely.
 
Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep