Mit:
Hol:          
FitMED Gyógytorna és Manuálterápia Rendelő, Budapest
b938-minta.jpg 28f4-20190117_192624.jpg abd4-city-wants-to-shut-down-washington-heights-massage-parlor.jpg 3e8a-neck-pain-672x365.jpg cf90-bol.jpg
a4e3-mckenzie_szep_kartya.jpg 6854-metamorf_masszazs_szep_kartya.jpg 669a-scrothterapia_szep_kartya.jpg fbff-talpmasszazs_szep_kartya.jpg
Kategória:Rekreáció Pontos cím:1106 Budapest, Fehér út 1.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Budapest–Közép-Duna-vidék
Email cím:patakine.kiss.eszter@gmail.com Telefonszám:06-20/916-6860
Weboldal:http://www.fitmed.hu/

SZÉP Kártya elfogadóhely - Budapest - FitMED Gyógytorna és Manuálterápia Rendelő

Rendelőnkben komplex kezelések közül választhat a páciens, egy helyen van lehetőség gyógytornára, manuálterápiára, gyógymasszázsra és reflexológiai talpmasszázsra, de akár ezek kombinációját is igénybe veheti a vendég.

Több éves tapasztalattal rendelkező szakembereink felkészülten várják a páciensek jelentkezését.

A FitMed Gyógytorna alapításával olyan rendelő létrehozása volt a célunk, ahol eredményesen történik számos ortopédiai, reumatológiai, neurológiai, valamint traumatológiai kórkép kezelése.

A betegségek kezelése mellett nagy hangsúlyt fektetünk a prevencióra, az egészség megtartására is, melynek legfontosabb szerepe a gyermekek tornaprogramjában van.

A hozzánk forduló páciensek számára minőségi egészségügyi ellátást nyújtunk. Diplomás gyógytornász munkatársaink folyamatos továbbképzésével biztosítjuk a folyamatos szakmai fejlõdést, mely szükséges pácienseink kiemelkedõ ellátásához. Szolgáltatásaink között található a gyógytorna, manuálterápia, gyógymasszázs és reflexológus által végzett talpmasszázs.

Szakorvosi hátterünk segítségével egyénre szabott terápiás célt tűzünk ki magunk elé, teljes kezelési tervet állítunk fel, így segítve betegeinket az egészséges mozgáshoz.

Hiszen a gyógytorna nem más, mint a mozgás terápiás céllal való alkalmazása, mely eredményeként testünk nemcsak fizikális, de pszichés egyensúlyba is kerül.

A budapesti FitMED Gyógytorna és Manuálterápia Rendelő SZÉP Kártya elfogadóhely.

 

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep