Mit:
Hol:          
Egri Termál- és Strandfürdő, Eger
879e-bebi-elmenymedence.jpg c3cf-eger-termal-es-strandfurdo-szep-kartya-elfogadohely-1.jpg d0f7-eger-termal-es-strandfurdo-szep-kartya-elfogadohely-2.jpg 13b7-eger-termal-es-strandfurdo-szep-kartya-elfogadohely-3.jpg 3c83-eger-termal-es-strandfurdo-szep-kartya-elfogadohely-4.jpg
435e-eger-termal-es-strandfurdo-szep-kartya-elfogadohely-5.jpg 742e-eger-termal-es-strandfurdo-szep-kartya-elfogadohely-8.jpg c389-eger-termal-es-strandfurdo-szep-kartya-elfogadohely-9.jpg bec6-eger-termal-es-strandfurdo-szep-kartya-elfogadohely-7.jpg
Kategória:Szabadidő Pontos cím:3300 Eger, Petőfi tér 2.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Észak-Magyarország
Email cím:info@egertermal.hu Telefonszám:+3636/510-559
Weboldal:http://egertermal.hu/

SZÉP Kártya elfogadóhely - Eger - Egri Termál- és Strandfürdő

Az Egri Termálfürdő 1932-ben nyitotta meg kapuit. Magyarország egyik legszebb fürdőhelye, mely a külföldi turisták körében is népszerű. A gyönyörű ligetes környezet a gyógyulni, sportolni és szórakozni vágyók paradicsoma!

A belvárostól néhány percre található fedett-nyitott vízi élménysziget ugyanis 12 medencével, sportpályákkal és a Török Fürdőbe közvetlen átjárási lehetőséggel rendelkezik. Továbbá a komplexum szomszédságában található a Bitskey Aladár versenyuszoda is, amelyet a méltán híres egri vízilabda, úszás és egyéb vízi sportok fellegváraként tartanak számon mind országos, mind nemzetközi szinten.

Az Egri Termál- és Strandfürdőben minden korosztály megtalálja a kedvére való kikapcsolódási, szórakozási, pihenési lehetőséget.

A sport kedvelői számára a 8 pályás versenymedence mellett foci- és strandröplabda pálya, biztosítja a testmozgáshoz szükséges teret. Az idősebbeket és gyógyulni vágyókat a 28 C fokos, enyhén radonos gyógyvízzel töltött nagy medence, a 37 C fokos kénes termál medence és a dögönyöző várja.

A kicsik számára a nagy „vízi csaták" helyszínéül szolgáló vízi váras medence és a bébi élménymedence kínál feledhetetlen pillanatokat. A fiatalok és a kikapcsolódni vágyó felnőttek számára a 3 pályás csúszdarendszer, a napozóterasz, a fürdőház, valamint a kétkupolás fedett-nyitott élménymedence 14 féle szórakoztató, vízi rekreációs eleme biztosítja a gondtalan pihenést.

Joggal mondhatjuk hát, hogy az Egri Termál- és Strandfürdő az egész család számára megfelelő úti célpont. Győződjenek meg erről személyesen is!

A fürdőt az Érsekkert felőli Táncsics Mihály sétány felől egész évben, a nyári időszakban pedig a Petőfi téri bejáraton keresztül is meg tudják közelíteni kedves Vendégeink.

Az Egri Termál- és Strandfürdő SZÉP Kártya elfogadóhely.

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep