Mit:
Hol:          
Dinter Optika - Trend Optika Csoport, Keszthely
5d7b-dinter-optika-keszthely-szep-kartya-6.jpg e410-dinter-optika-keszthely-szep-kartya-1.jpg 81a0-dinter-optika-keszthely-szep-kartya-2.jpg 97b0-dinter-optika-keszthely-szep-kartya-3.jpg de65-dinter-optika-keszthely-szep-kartya-4.jpg
8704-dinter-optika-keszthely-szep-kartya-5.jpg 8b88-dinter-optika-keszthely-szep-kartya-7.jpg 7833-dinter-optika-keszthely-szep-kartya-elfogadohely-2.jpg c3a8-dinter-optika-keszthely-szep-kartya-elfogadohely-3.jpg
Kategória:Egészségmegőrzés Pontos cím:8360 Keszthely, Kossuth Lajos u. 30.
SZÉPkártyák: OTP,MKB,K&H Földrajzi régió:Balaton
Email cím: Telefonszám:+36 83 314 285
Weboldal:http://www.trendoptika.hu/hu/optikai-szakuzleteink/dinter-optika-keszthely

SZÉP Kártya elfogadóhely - Keszthely - Dinter Optika

A Trend Optika Csoport több, mint 20 év szakmai tapasztalattal várja Ügyfeleit optikai szalonjaiban. A Trend Optika Csoport 100%-ban magyar tulajdonú, folyamatosan bővülő optikus hálózat.

A prémium szolgáltatások, a kvalifikált szakemberek, az exkluzív környezet és a kimagasló színvonalat képviselő termékek mind-mind hozzájárultak, hogy ma már több olyan szakmai elismerés birtokába jutottunk, amit csak kevés optika mondhat el magáról.

Üzletünkben megtalálható a vezető világmárkák teljes szortimentje, de limitált szériás, egyedi darabok közül is válogathatnak vásárlóink.

A Trend Optika, alapító tagja az első magyar Optikus Zrt-nek, amely mára több mint hetvenegy taggal, üzlettel büszkélkedhet. Az ország legdinamikusabban fejlődő hálózatának tagjai olyan magasan képzett látszerészek, akik evidenciának tartják a minőségi termékek értékesítését. Küldetésük, hogy legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat biztosítják ügyfeleik számára.

A Trend Optika Csoport sikerének egyik apalvető záloga a szakmai elhivatottság és a magas színvonalon történő kiszolgálás, ami olykor stílustanácsadással párosul.

szolgáltatási színvonal felső fokát a gyakorlott és naprakész eladók, a szakképzett optometristák, kontaktlencse specialisták, gyermekszemész- és szemész szakorvosok garantálják. Optikai üzleteinkben egyénre szabott segítséget nyújtunk a megfelelő szemüvegkeret, vagy napszemüveg kiválasztásában.

Küldetésünk a megelőzés

A Trend Optika Csoport alapvető feladatának tartja a szemvizsgálatok jelentőségének ismertetését. Mindenkinek javasolt a megelőzés céllal végzett évenkénti szűrővizsgálat. Optikai szalonjainkban a legmodernebb csúcstechnológivál és szemész szakorvoskkal, képzett optometristákkal biztosítjuk a vizsgálatokat, szűréseket. A szűrővizsgálatok mellett cikkekkel, hasznos tartalmakkal, gyakori kérdések megválaszolásával is segítjük, hogy minél több információ jusson el a lakossághoz a szemvizsgálatok jelentőségéről, valamint a szemüvegek és lencsék közötti különbségekről.

Gyermekszemvizsgálatokra is hangsúlyt fektetünk, hiszen a kicsik még nem tudják jelezni, vagy pontosan megfogalmazni a problémát. A szülő felelőssége észrevenni, megelőzni a későbbi komolyabb bajokat. Optikáinkban már egész kisbaba kortól tudjuk vizsgálni a gyermekeket. Plusz Optix készülékkel végzett vizsgálat során nem kell a pupillát tágítani, az anya ölében vizsgálható a gyermek.

Felkészültünk a modern kor kihívásaira is. A kék fény és a rengeteg elektronikai eszköz használata miatt szintén fontos a prevenció. Ez a kérdés szinte mindenkit érint, így kollégáink felkészülten várják kérdéseket és segítenek kiválasztani a korának, szokásainak és munkájának megfelelő védő lencsét.

Dinter Optika - Trend Optika Csoport, Keszthely

Mára már több mint 25 éve, hogy a Dinter Optika folyamatosan várja vendégeit Keszthely belvárosában. A kezdetek egészen 1989. május 31-ig nyúlnak vissza, amikor egy kockázatot vállaló cég, egy agilis, akadályt nem ismerő vezető és néhány lelkes fiatal közös munkája eredményeként megnyílt a Dinter Optika.

Már a kezdeti időszakban is igyekeztünk a piac igényeinek megfelelni, komplett szolgáltatásokat nyújtani.Szemvizsgálattal, szemész szakorvosi vizsgálattal, üveg-műanyag lencsékkel, kontaktlencsékkel és egyéb optikai cikkekkel álltunk ügyfeleink rendelkezésére. Abban az időben Budapesten kívül, csak nálunk lehetett kontaktlencsét kapni. A Dinter Optika az elsők között volt, ahol megvoltak a kontaktlencseillesztés személyi és tárgyi feltételei!

Az optikai ipar hihetetlen fejlődésének köszönhetően egyre szélesebb áruválasztékkal, szolgáltatásokkal tudtuk kielégíteni a piac igényeit. Ehhez elengedhetetlen volt a folyamatos fejlődés, a rendszeres továbbképzés és az újdonságokra való fogékonyság, odafigyelés.

Vásárlóink elégedettségét jelzi, hogy 1994 tavaszán, Hévízen újabb egységgel bővült a vállalkozás, Admirál Optika néven. A fejlődés az óta sem állt meg. A jelenlegi üzlet eddigi magas színvonalú szolgáltatásainkat viszi tovább, tovább öregbítve hírnevünket! 2009 óta a Dinter Optika a Trend Optika Csoport tagja.

Büszkék vagyunk a múltunkra az elért sikerekre a városunkban megszerzett elismertségünkre, amit a jövőben is igyekszünk továbbvinni. Nyitottak vagyunk az újdonságokra és szeretnénk megfelelni a kihívásoknak a jövőben is.

Régi szlogenünk ma is teljesen aktuális: Várjuk, hogy segíthessünk!

A keszthelyi Dinter Optika SZÉP Kártya elfogadóhely.

 

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep