Mit:
Hol:          
Cacirasz Kft., Szeged
8401-logo2.jpg 83be-reiki.jpg 45c1-moxaterapia2.jpg 2905-kopolyozes2.jpg 0a15-akup_kezeles2.jpg
ce35-bach-viragterapia.jpg 86e2-angyal-tanfolyam.jpg 0f36-fuladdiktologia.jpg 5026-csakrak.jpg
Kategória:Egészségmegőrzés Pontos cím:6721 Szeged, Bercsényi utca 7.
SZÉPkártyák: OTP,MKB, Földrajzi régió:Dél-Alföld
Email cím:info@cacirasz.hu Telefonszám:+36-30-368-2987
Weboldal:http://www.cacirasz.hu/

SZÉP Kártya elfogadóhely - Szeged - Cacirasz Kft.

A Cacirasz küldetése a gyógyulni vágyó, az éltútjuk során elakadt, az új utakat felfedezni szándékozó emberek segítése. Segítés fizikai és szellemi kezelésekkel, életvezetési tanácsadásokkal és az ismeretek átadásával tanfolyamainkon keresztül. Segítés abból a célból, hogy mindenki megtalálja a testi-lelki-szellemi egyensúlyát, hogy boldog, kiegyensúlyozott, egészséges és céltudatos életet éljen.

A felfrissülni, relaxálni, gyógyulni vágyóknak teljes lazító testmasszázst, aroma masszázst, lávaköves masszázst, talpmasszázst kínálunk, állapotfelméréssel egybekötve. Azoknak, akik a bőrükkel, az alakjukkal, esetleg mindkettővel elégedetlenek, ajánljuk az alakformáló, illetve a cellulitisz kezeléseket. Ezeket együtt is lehet alkalmazni, sőt tekercseléssel a kezelések hatása megsokszorozható.

A gyógyulni vágyóknak ajánljuk hagyományos kínai orvosláson alapuló akupresszúrás kezelésünket, a moxa terápiát, illetve a köpölyözést. Ezeken túl a gyógyulni vágyóknak és a leki problémákkal küzdőknek különösen ajánljuk a Bach virágterápiát, melynek során a személyre alakított virágesszenciát adunk át. Ugyanígy ajánljuk a kristályterápiás és pszichotronikai kezeléseinket, melyek hatásosan kiegészítik a nyugati orvoslás kezeléseit, meggyorsítva az elért eredményeket, illetve hatékonyan erősítve az immunrendszert.

Az élethelyzeti válsággal küzdőknek, illetve azoknak, akiknek a megszokott fizikai világon túli tapasztalásaik vannak, de nem tudnak ezzel mit kezdeni, talán még beszélni sem mernek róla, a spirituális életvezetési tanácsadással, illetve a médiumi tanácsadással tudunk segíteni. Tanfolyamainkon az ezotéria, spiritualitás iránt nyitott ember-társainknak adjuk át azokat az ismereteket, melyekkel azután ők is segíthetnek másokon.

A regisztrált vendégeink számára kirándulásokat, alkalmanként un. klub beszélgetéséeket szervezünk, ahol azonos érdeklődésű és gondolkodású társainkkal egy-egy aktuális, vagy valamelyikünk életében épp akkor fontos témáról beszélgetünk.

A szegedi Cacirasz Kft. SZÉP Kártya elfogadóhely.

Térképes kereső
terkepes-kereso-kepMiért a szep-kartya.com?
  • Minden fontos információ a Szép Kártyáról egy helyen
  • A legjobb árakon foglalhat az elfogadóhelyek értékesítésén
  • Dinamikusan bővülő elfogadóhelyi adatbázis
  • Közvetlenül az elfogadóhelynek fizet
  • Nincs sem foglalási, sem közvetítési díj
  • Folyamatos nyereményjátékok
Időkép
Útvonalterv

Széchenyi Pihenőkártya | Adatkezelési Tájékoztató | Felhasználási Feltételek | Média Ajánlat | Partnereink | Kapcsolat | Hírlevél
2012. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés: Axel-Net Kft.
Feltöltés folyamatban... kep